<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2233467260228916&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

#MeetOurTeam – Trine

Vi har lyst til å vise frem våre ansatte gjennom det vi har kalt #MeetOurTeam. Møt Trine!

Trine-Kambuås-SYSCO-640x388
Navn:

Alder:

Kontor:

Rolle:

Kommer fra

År i Cegal

Trine Kambuås

49 år

Lysaker/Oslo

Service Delivery Manager i Energy Solutions

Trondheim, flyttet til Oslo i 1995

1 år

Hva jobber du med i Cegal?

Som Service Delivery Manager har jeg ansvaret for å følge opp kunder og påse at Cegal leverer sine tjenester i henhold til kontrakt. Jeg jobber med forvaltning av avtaler og skal sørge for at Cegal leverer på de forpliktelsene vi har til kundene våre. Dette får jeg til gjennom tett og god kundedialog.

Jeg er en del av drifts-teamet som sitter på vårt kontor på Stord. Det er en veldig fin, dyktig og morsom gjeng å jobbe sammen med!

Hvilke systemner/teknologier bruker du?

Vi bruker vi Jira Service Desk som vårt IT Service Management verktøy (ITSM) mot våre kunder. Systemet blir brukt for å motta supporthenvendelser fra våre kunder, som vi følger opp til de blir løst. I tillegg bruker jeg Office365 – Outlook, Teams, PowerPoint, Excel, Word osv.

Hvordan ser en typisk jobbhverdag ut for deg?

Jobbhverdagen er veldig hektisk, spennende og interessant. I travle perioder av et prosjekt har jeg som oftest daglig kontakt med kundene våre, enten via e-post, telefon eller i møter. Kunden er alltid i sentrum. Nå er jeg i ferd med å komme inn som ny Service Delivery Manager for en av våre store kunder innenfor energisektoren. For øyeblikket bruker jeg derfor en del tid på sette meg inn i leveransene og jobber tett med de som kjenner kunden godt fra før. Slik sikrer jeg meg så mye nyttig innsikt og informasjon som mulig, for at jeg kan gjøre en best mulig jobb for kunden.

Hva er det beste med å jobbe i Cegal?

Alle de gode kollegaene og de kjekke kundene jeg jobber med! Når jeg startet å jobbe i Cegal hadde jeg ingen kjennskap til Energibransjen fra før. Det har vært utrolig gøy å sette seg inn i denne spennende bransjen, aktuelle teknologier og ikke minst, å kunne jobbe tett med akkurat disse kundene.

"Jeg trives veldig godt i Cegal og jeg elsker jobbe med kunder. Ekstra artig er det når jeg er med på å selge inn nye, innovative løsninger som virkelig forbedrer og forenkler kundens hverdag!"

Trine
Hva er din superkraft?

Jeg får høre at jeg er alltid blid. Det er veldig hyggelig å høre og jeg tror jeg kan si at dette rett og slett er min superkraft. Jeg har generelt sett et positivt syn på ting. Favorittsitatet mitt er “Bak skyen er himmelen alltid blå”.

Hva er god kundeservice for deg?

"God kundeservice handler om å være tilgjengelig for kunden, snakke med de på en fuss-fri måte som de forstår og behandle dem med respekt."

Trine
Har du gjort noen “feil” i din dialog med kunder? Har du lært noe av det?

Tidlig i min karriere som Service Delivery Manager kunne jeg synes at det var vanskelig å ta opp “negative” saker med kunder og dermed utsatte jeg det hvis jeg kunne. Det er viktig å kunne si fra på en profesjonell måte hvis det skulle være behov for det. Jeg har lært at ærlighet varer lengst og at man må kunne skille på sak og mennesker.

Hva foretrekker du?

Android eller iPhone?

iTunes eller Spotify?

Streaming eller lineær-tv?

Ringe eller SMS?

Emoji eller tekst?

Snapchat eller Instagram?

Android

Spotify

Lineær tv

Meldinger

Kombinasjon

Begge deler

Til slutt, er det noe annet gøy vi burde vite om deg?

Jeg er veldig glad i å se film og da spesielt romantiske komedier. Har filmen i tillegg “happy ending” er det ekstra stas!