<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2233467260228916&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

#MeetOurTeam – Floyd

Vi vil gerne vise vores medarbejdere frem gennem det, vi har kaldt #MeetOurTeam. Mød Floyd!

Floyd MeetOurTeam
Navn:

Alder:

Kontor:

Rolle:

Kommer fra

År i Cegal

Floyd Nicklas Moen

27 år

Oslo

IT Engineer

Bergen

2 uger !!

Hvordan ser en typisk arbejdsdag ud for dig?

Har jo kun arbejdet her i et par uger, så jeg ved det ikke helt endnu, men jeg forestiller mig, at det bliver meget spændende og varieret!

Hvilke teknologier arbejder du med?

Jeg kommet primært til at arbejde med Azure-relaterede teknologier. Dette omfatter blandt andet PowerShell, nogle C#- og .NET-arkitektur og netværksteknologier og -protokoller.

Hvad driver dig på arbejdet og i din rolle, hvad er sjovt?

Jeg drives af at have det sjovt, da det gør mig motiveret for at arbejde. Derudover kan jeg godt lide at blive udfordret og lære nye ting, men det er også vigtigt for mig at præstere og se mine bidrag blive brugt af slutbrugerne. Jeg er også motiveret af teamwork, da jeg ved, at uden et team ville vi ikke være i stand til at skabe komplekse løsninger, der kræver ekspertise hos hver enkelt person i teamet.

Hvad er det bedste ved at arbejde hos Cegal?

Siden jeg ikke har jobbet i Cegal i mer enn et par uker, er det vanskelig å velge én ting, men så langt virker folkene veldig fantastiske og veldig gode på det de gjør. Jeg gleder meg til å jobbe med mange av dem.
Jeg har også inntrykk av at Cegal virkelig fokuserer på vekst og ambisjoner for sine ansatte, og gir dem rom og støtte til å utvikle sine ferdigheter og kompetanse.

Les mer om hvordan Cegal jobber med TechMentor her > 

Du går på Microsoft University - kan du fortelle oss litt om dette?

Microsoft Univeristy er et samarbeidsprogram mellom Microsoft, Glasspaper og andre selskaper, hvorav Cegal er et. I dette programmet går nyansatte, vanligvis nyutdannede fra forskjellige IT-studier på et seks ukers kurs med mål om å bestå flere sertifiseringer i Microsoft-teknologier som Azure, .NET/C#, sikkerhetssamsvar osv. Jeg går på Azure Platform spor hvor jeg etter mine seks uker på MSU forhåpentligvis vil ha bestått de to sertifiseringene AZ-104, Azure Administrator og AZ-305, Azure Architect Design. Det er også et spor for Azure Development, som fokuserer mer på å utvikle Azure-løsninger.

De første ukene med MSU har vært ganske intense og kurven har vært bratt angående det jeg har lært. Jeg synes imidlertid det er veldig interessant og morsomt, og jeg er takknemlig for å ha fått denne unike muligheten. Jeg setter pris på vår svært dyktige  instruktør som virkelig tar seg av læringsprosessen vår i Azure, og gir oss den beste støtten for å sikre at vi består sertifiseringseksamenene våre.

Etter at jeg er ferdig med MSU, skal jeg jobbe i Public Cloud Team. Jeg ser veldig frem til å bruke mine nyervervede ferdigheter i virkelige saker, og fortsette å bygge min erfaring og ekspertise innen disse interessante og relevante teknologiene.

Les mer om hvordan Microsoft bygger bro mellom skyene her > 

Hva er favorittsitatet ditt?

Jeg har ikke et favorittsitat, men jeg beundrer mange ting som er sagt av de store tenkerne. Et som er veldig relevant i dag og som alle bør ta seg tid til å reflektere over er dette: 

"Jorden gir nok til å tilfredsstille alle menneskers behov, men ikke alle menneskers grådighet."

Hva foretrekker du?

Android eller iPhone?

iTunes eller Spotify?

Streaming eller Lineær TV?

Ringe eller SMS?

Emoji eller tekst?

Snapchat eller Instagram?

iPhone

Spotify

Streaming

SMS, men ringe er også fint.

Begge

Begge

Er det noe annet gøy vi burde vite om deg?

Jeg har en lidenskap for matlaging, språk, kulturer, reise og aktiviteter i naturen.
Jeg er en person som er veldig på vakt mot urettferdighet og urettferdig behandling av mennesker.

Jeg tilbrakte ett år i Japan som 16-åring, da bodde jeg hos en japansk familie og gikk på japansk videregående skole. Det er det mest interessante året jeg noen gang har opplevd! I allefall så langt! Det gjorde meg også til en litt over middelmådig taler av japansk.

300631203_594663305657460_5833052862669403482_n (002)-jpg

Meg og min nye venn fra Nara, Japan, i 2018.